dinsdag 9 januari 2018

Supersone knal?

08-01-2018

  • Geluidshinder op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 20.00 uur. De politieploeg stelt een abnormale harde knal vast. Patrouille in omgeving, verscheidene buurtbewoners staan eveneens buiten. Kunnen niets of niemand aantreffen.
  • Tanken zonder betalen op Rijksweg te Dilsen om 15.20 uur. Manspersoon heeft rode diesel in een jerrycan getankt bij Octa en is vertrokken zonder te betalen. Via camerabeelden kan de verdachte uit Maasmechelen geïdentificeerd worden.
  • Diefstal braak op Hoogbaan te Dilsen om 21.00 uur. Bewoners zijn in de vooravond weggeweest. Ze merken tijdens de avond op dat er een juwelenkistje en doosje met kleingeld verdwenen zijn. De kamer ligt aan de voorzijde van de straat en het raam werd geforceerd. Sporenonderzoek. 

09-01-2018

  • Brand begin op Aldeneikerweg te Maaseik om 08.45 uur. Rookschade. Betreft een probleem met de verwarmingsketel. Deze werd afgezet door de brandweer.
  • Diefstal uit voertuig op Egelsbergweg te Maaseik om 12.30 uur. Uit het voertuig van een bewoonster werd de handtas gestolen. Ze was op het kerkhof toen ze plots een luide slag hoorde. Ze is onmiddellijk naar haar voertuig gegaan en zag dat het raam aan de bestuurderszijde was stukgeslagen. Ze heeft geen verdacht voertuig of persoon kunnen zien. Nazicht in de omgeving door de politieploeg is negatief.