vrijdag 5 januari 2018

Geen nieuwjaarsduik...

04-01-2018

  • Verkeersongeval op Kinrooiersteenweg te Maaseik om 11.45 uur. Betreft een aanrijding tussen een Ford Ranger met aanhangwagen en Citroën Jumpy. De Ford rijdt over de Kinrooiersteenweg in de richting van Kinrooi. Hij draait links af naar de Oude Kuil. Op dat moment steekt de Citroën Jumpy de Ford met aanhangwagen links voorbij. Het komt tot een aanrijding. Hierdoor rijdt de Citroën langs een boom af, de gracht in. De bestelwagen blijft steken op de duiker met de neus in de gracht. Geen gewonden, ademtests safe. EAF werd ingevuld. 
  • Heterdaad diefstal op Kloosterbempden. In de Colruyt werd een persoon betrapt op stelen van enkele goederen. PV opgesteld. 
  • Overstroming / dieren in gevaar op Negenoord te Dilsen-Stokkem. Melding vanuit Nederland dat het water van de Maas serieus gestegen is en dat er aan de Belgische kant enkele paarden en runderen in een overstroomde wei staan, dieren zouden volgens melder op punt staan van verdrinken. Ploeg is er net gepasseerd en de dieren staan nog droog en kunnen naar hoger gebied. De eigenaar van de dieren werd verwittigd. 
  • Nachtlawaai te Dilsen-Stokkem. Er kwamen enkele meldingen binnen over nachtlawaai in de straten van Dilsen-Stokkem. Patrouilles werden uitgevoerd.
05-01-2018
  • Verlies van olie op Langs de Graaf te Dilsen-Stokkem. Er was een oliespoor op Langs de Graaf van +- 150m lang.De brandweer kwam ter plaatsen en de straat werd even afgesloten.