zondag 4 november 2018

Een moment van onopmerkzaam zijn!

03-11-2018

  • Verkeersongeval stoffelijk op Eekhoornlaan te Dilsen-Stokkem om 09.27 uur. K.P. heeft ingevolge de bevuilde rijbaan de controle over zijn voertuig verloren en is gedeeltelijk rechts van de weg geraakt. Takeldienst wordt verwittigd. Niemand raakt gekwetst.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Koning Boudewijnlaan te Maaseik om 11.26 uur. V.J. komt met zijn voertuig uit de Derde Straat gereden en heeft het aankomende voertuig niet opgemerkt. B.H. uit Nederland kan een aanrijding niet meer vermijden. De takeldienst wordt verwittigd. 
  • Verkeersongeval op Van Eycklaan te Maaseik om 13.01 uur. A.L. (67j) draait links af richting de Van Eycklaan, doch merkt het aankomende voertuig van F.L. (54j) niet op. Het komt hierbij tot een aanrijding. De ademtesten zijn Safe. PV wordt opgesteld. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Kempenstraat/Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 18.18 uur. E.E. (36j) wil vertrekken als de verkeerslichten groen schijnen, doch valt stil met het voertuig. J.J. (22j) rijdt met haar voertuig achter op het stilgevallen voertuig. Geen gewonden. Ze vullen zelf het EAF in. Ademtesten zijn Safe en de boorddocumenten zijn volgens de regel.