vrijdag 16 november 2018

Het paard zonder zijn prins?

15-11-2018

  • Openbare dronkenschap op Dilserweg te Maaseik. B.P. zat achter het stuur van zijn voertuig zijn roes uit te slapen. Betrokkene wordt in de doorgangscel opgesloten ter ontnuchtering. 
  • Verkeersongeval kettingbotsing op Brugstraat te Maaseik om 13.18 uur. R.F. (31j) rijdt achterop enkele stilstaande voertuigen. Drie voertuigen raken beschadigd. Een voertuig wordt getakeld. De ademtesten zijn allen Safe. Het EAF wordt ingevuld.
  • Loslopend dier op Europalaan te Dilsen-Stokkem. Ter plaatse blijkt dat er een gezadeld paard uit het bos kwam gelopen aan de Brugstraat met de Europalaan. Het paard kon door de melder met behulp van omstaanders gevangen worden. De eigenaars melden zich en komen ter plaatse. Het paard is niet gekwetst geraakt.
  • Verkeersongeval op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 18.35 uur. Een voertuig is uit de bocht gegaan door een inhaalmanoeuvre. Het is daarna in de berm terecht gekomen en heeft een boom geraakt. Bestuurder wordt overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. PV wordt opgesteld. 

16-11-2018

  • Begin van een brand op Boslaan te Dilsen-Stokkem. Ter plaatse is de isolatie van een installatie aan het smeulen. De brandweer komt ter plaatse en gaat de installatie demonteren om aan de motor te komen om deze te blussen.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Haagstraat te Dilsen-Stokkem om 8.30 uur. D.M. (43j) wil de parking uitrijden, maar merkt het voertuig van V.T. (57j) niet op, waarbij ze deze frontaal aanrijdt. Het EAF wordt ingevuld. 
  • Verkeersongeval op Jagersborgweg te Maaseik om 11.54 uur. P.M. (70j) uit NL verleent geen voorrang aan W.A. (68j) waarbij beide voertuigen in aanrijding komen. Betrokkene wordt samen met de passagier overgebracht naar Spoed Maaseik. Beide voertuigen worden getakeld. PV wordt opgesteld.