dinsdag 13 november 2018

Van het bed op het stro?

12-11-2018

  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 15.10 uur. Een Pools voertuig toucheert de wagen van een inwoonster tijdens het tanken. De Poolse chauffeur betaalt haar 50 euro. Zij vertrouwt het niet.
  • Vandalisme op K Albertlaan te Maaseik om 20.10 uur. Melding dat er een voertuig staat met ingeslagen ruiten. Ter plaatse. Eigenaar had zijn auto op de parking van luchthaven Eindhoven geparkeerd, wanneer hij terugkomt ziet hij dat de ruiten zijn ingeslagen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 13.45 uur. Voertuig staat geparkeerd naast het fietspad. Vrachtwagen staat geparkeerd op de parkeerstrook halvelings op het fietspad. Werkneemster Post wilt tussen beide voertuigen doorfietsen, vervolgens vertrekt de vrachtwagen waardoor fietster ten val komt tegen de geparkeerde wagen. PV opgesteld.
  • GSM achter stuur/aantreffen geseind persoon/niet-verzekerd voertuig op Siemenslaan te Dilsen om 14.20 uur. Controle voertuig omdat de bestuurster aan het bellen is. Voertuig is niet ingeschreven en is niet verzekerd. Takeling. De 26-jarige vrouw dient tevens nog gehoord te worden in een ander dossier. Mee ten burele.
  • Diefstal fiets/aantreffen geseind persoon op Rijksweg te Dilsen om 14.30 uur. Een vrouw wil aangifte doen van diefstal fiets. Ter plaatse heeft zij haar fiets terug. Zij dient echter nog gehoord te worden in een ander dossier, tevens dient zij nog een rijverbod te ondergaan. Mee ten burele.  

13-11-2018

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 08.45 uur. Een vrachtwagen en een voertuig waardentransport raken mekaars spiegel bij het voorbijsteken. EAF.