zondag 11 november 2018

Let op, hé!


10-11-2018

  • Vechtpartij met vuurwapen op Plattenhofweg te Maaseik om 15.40 uur. Vechtpartij tussen viertal personen waarbij een pistool in de gracht gegooid wordt waarna drie personen in een auto wegrijden. Slachtoffer heeft verwondingen en gaat ter verzorging naar het ziekenhuis. Pistool blijkt BB-gun te zijn. Verder onderzoek wordt gevoerd. Twee verdachten zijn gekend.
  • Brand?? op Spreeuwerstraat te Maaseik om 17.50 uur. Blijkt te gaan over een St-Maartensvuur.
  • Verdachte gedragingen/niet-ingeschreven voertuig op Diestersteenweg te Maaseik om 20.20 uur. Buiten aan de nachtwinkel stond een rugzak. Getuige meldt dat een grijze BMW met Poolse nummerplaten erbij gestopt is en dat een persoon er iets uit haalde en doorreed. Voertuig wordt door de politieploeg onderschept aan de Bospoort. Bestuurder en passagier worden gecontroleerd. PV voor niet-inschrijving voertuig, verder niets belastend.  Controle aan de nachtwinkel in Neeroeteren, blijkt ene rugzak te zijn met daarin een pizza (koud) en een ratelsleutel (kapot).
  • Brand op Raamweg te Maaseik om 21.00 uur. Een weide in brand, gelegen langs een schuur, geen volk in de buurt, brandweer rijdt. Ter plaatse was alles reeds geblust.
  • Verkeersongeval op de Haagstraat te Dilsen om 12.00 uur. Fietser wordt aangereden door voertuig dat uit de Hoogbaan kwam. Lichte verwondingen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 13.30 uur. H.A. (73j) wil links de Oude-Kerkstraat inrijden. Ze wordt in de flank aangereden door A.E. (51j) die op de Rijksweg in de richting van Maaseik reed.

11-11-2018

  • Openbare dronkenschap op Diestersteenweg te Maaseik om 00.45 uur. Ter plaatse op de spoedafdeling treffen wij een persoon aan dewelke in de wachtkamer op een stoel 'ligt'. Betreft een man uit Letland. Hij heeft andere patiënten lastig gevallen. Ter ontnuchtering in amigo.