maandag 22 april 2019

A man called horse?


21-04-2019

  • Diefstal op Wurfelderbroekweg te Maaseik om 12.20 uur. Uit de kast onder een zendmast werden 4 batterijen gestolen tnv BASE.
  • Brandstichting op Rotemerlaan te Maaseik om 15.40 uur. Wederom brand. Voor tweede maal brand in het bos tegenover de aspergeboer. Twee weken geleden ook brand gesticht. De brandweer blust. Een getuige heeft de dader gezien en volgt hem. De politieploeg kan de verdachte tegenhouden. Betreft een 58-jarige man uit Dilsen. Arrestatie en verder onderzoek.
  • Verkeersongeval vlucht op de Rijksweg te Dilsen om 19.20 uur. Geparkeerd voertuig van een man uit Genk werd aangereden door een onbekend voertuig.
  • Verkeersongeval vlucht??/Sturen onder invloed op de Steenkuilstraat te Dilsen om 23.00 uur. De politieploeg krijgt melding dat er zonet een zwaar beschadigde BMW door de Rechtestraat gereden is. Dit tegen de richting in en met de voorste banden stuk. Een stuk van de bumper hangt ook los. Ter plaatse treffen we de stomdronken H.M. (23j) uit Bocholt aan. Hij maakt spontaan de melding dat hij een rotonde aangereden heeft. Hij praat enkel Engels en is werkzaam in de paardenwereld. Hij kan zich niet herinneren welke rotonde het was. Hij zegt dat het mogelijks ook in Opglabbeek gebeurd zou kunnen zijn. Takeling.