dinsdag 23 april 2019

Paashaas en -kuiken?


22-04-2019

  • Niet-verzekerd voertuig op K Boudewijnlaan te Maaseik om 11.00 uur. Tijdens patrouille gaat de politieploeg over tot controle van voertuig. Bestuurder S.D. (38j) uit Kinrooi heeft geen verzekering. Takeling.
  • Brand op Venlosesteenweg te Maaseik om 11.30 uur. Een 75-jarige man heeft met een gasbrander onkruid verwijderd. Bij het verbranden is de vlam overgeslagen naar zijn haag. BW blust.
  • Diefstal voertuig op Hepperpoort te Maaseik om 14.35 uur. De moto van een man uit Meerhout werd gestolen op de parking ijskelder. Verder onderzoek.

23-04-2019

  • Sturen onder invloed op Waterlozeweg te Maaseik om 00.30 uur. Na een achtervolging gaat de politieploeg over tot interceptie van P.J. (57j) uit Maaseik. Hij blaast P, voertuig getakeld en intrekking rijbewijs.   
  • Verkeersongeval/sturen onder invloed op de Neeroeterenstraat te Maaseik om 05.50 uur. Een 41-jarige vrachtwagenbestuurder uit Maaseik rijdt in de richting van Opoeteren. Thv de bocht op de Neeroeterenstraat kruist hij een andere vrachtwagen. Een 40-jarige bestuurder uit Maaseik komt met zijn voertuig van achter deze vrachtwagen uit. De andere vrachtwagen kan een aanrijding niet meer vermijden en rijdt over de wagen. Hij verliest de controle en rijdt door enkele voortuinen om dan een woning binnen te rijden. De woning is zwaar beschadigd. De geknelde chauffeur uit de personenwagen wordt door de brandweer bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis. Hij legt een positieve drugtest af en kan geen geldige verzekering voorleggen. Verder onderzoek.
  • Winkeldiefstal op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 12.50 uur. Twee mannen hebben een winkelkar vol chocolade proberen te stelen bij de LIDL. Twee mannen, 1 grote en 1 kleine zijn apart weggelopen. Patrouille uitgevoerd doch niet kunnen aantreffen. Verder onderzoek. 
  • Diefstal braak op Nijverheidslaan te Dilsen om 10.45 uur. Werfdiefstal.