woensdag 3 april 2019

Hallo, u heeft maar drie wielen!!

02-04-2019

  • Kraker/aantreffen geseind persoon op Tipstraat te Maaseik om 18.00 uur. Man is chalets op het einde van de straat aan het kraken en afbreken. Ter plaatse, S.S. (35j) uit Oudsbergen aangetroffen. Hij dient nog een gevangenisstraf te ondergaan. Overgebracht naar gevangenis te Hasselt.
  • Sturen onder invloed op V Eycklaan te Maaseik om 20.15 uur. Tijdens patrouille ziet de politieploeg een voertuig dat in het midden van de rijbaan rijdt aan 20 km/u. De bestuurder negeert het rode verkeerslicht. Interceptie. B.J. (62j) blaast P, intrekking rijbewijs.
  • Dierenbescherming op Stationsstraat te Dilsen om 20.00 uur. Meldster heeft een eend met gebroken poten aangetroffen en deze in het bushokje gezet. Natuurhulpcentrum komt het dier halen.

03-04-2019

  • Verdacht voertuig/Verkeersongeval vlucht op de Boslaan te Dilsen om 8.25 uur. Er rijdt een zwaar beschadigd voertuig. Ter plaatse. R.M. (57j) uit Heusden vertelt dat ze in Heusden-Zolder tegen een boom(pje) is gereden. Thv de Rofix heeft ze haar voertuig aan de kant gezet omdat een bestuurder die achter haar reed teken deed dat er iets met haar voertuig aan de hand was. Voertuig getakeld. Politie Heusden-Zolder in kennis gesteld.
  • Aantreffen geseind persoon op Rijksweg te Dilsen om 09.00 uur. S.E. opgepakt inzake diefstal van een fiets te Genk. Hij bekent de feiten. Tevens nog verhoor inzake ander feit.
  • Oplichting op Soerenbosweg te Dilsen. Een bewoner heeft via tweedehands.be een zoekertje geplaatst voor een kast. Er komen reacties op via mail en per tf. Ze vragen verzending via DPD koerierdienst. Via mail wordt een link geopend voor betaling van 40 euro voor afhaling goederen. Via kaartlezer betaald. Er blijkt nu 3 maal 251 euro afgehaald van de rekening.
  • Vandalisme op Dekenskamp te Maaseik om 10.00 uur. Ruit van wagen ingeslagen.