zondag 7 april 2019

Iedereen ter appel geroepen!


06-04-2019
  • Geluidshinder muziek op Zandbergstraat te Maaseik. Al van 8u luide muziek in het chirolokaal. Betreft een ochtendritueel om iedereen wakker en op appel te krijgen. Bij onze aankomst is er geen hinder meer.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Scholtisplein te Maaseik om 16.28 uur. De bestuurder van een voertuig met Nederlands kenteken is achteruit gereden tegen het voertuig van G.B. aan. De gegevens van het wegrijdende voertuig werden opgevraagd bij Politie Weert. Een onderlinge regeling zal getroffen worden.
  • Verkeerscontrole op Koningin Fabiolalaan te Maaseik. Tijdens patrouille zien wij een bromfiets aan hoge snelheid rijden. Wij gaan over tot interceptie. Tijdens de verdere controle kunnen er geen documenten voorgelegd worden. Wij gaan over tot takeling van het voertuig. Wij stellen PV op.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Voorshoventerweg te Maaseik om 17.57 uur. Het geparkeerde voertuig van V.J. werd aangereden. Wij achterhalen de bestuurder van het aanrijdende voertuig. PV wordt opgesteld.
  • Munitie op Nijverheidslaan te Dilsen-Stokkem. Een visser vindt oude munitie op de oever van het kanaal. De munitie werd door ons meegenomen ten burele.