zondag 29 december 2019

Duim omhoog voor de getuige!!

28-12-2019
  • Verkeersongeval vlucht op de Pelserstraat te Maaseik om 09.50 uur. Een achtergelaten wagen staat tégen de geparkeerde Renault van een 23-jarige vrouw. Wagen getakeld en verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Bosmolenlaan te Maaseik om 11.50 uur. Bromfietser B.Y. (16j) rijdt over het fietspad van de Acht Meilaan rijdende in de rijrichting van Maaseik. C.K. (48j) rijdt dezelfde weg in dezelfde rijrichting en wil rechtsaf de Bosmolenlaan oprijden. Hij ziet de bromfietser niet en rijdt hem aan. EAF.
  • Verkeersongeval op Izeven te Maaseik om 13.00 uur. Fietser S.F. (32j) wordt aangereden door voertuig. Bestuurder vraagt of alles oké is. De fietser zegt dat alles in orde is doch ziet later dat zijn wiel beschadigd werd. Hij heeft geen gegevens van de bestuurder.
  • Voertuigbrand/brandstichting op Hepperpoort te Maaseik om 19.30 uur. Een voertuig werd getracht in brand te steken. Een getuige zag vlammen onder de wielkast uitkomen, heeft zijn brandblusser genomen en het vuur geblust. Nadien heeft hij er een smeulende handdoek tussenuit getrokken. Verder onderzoek.
  • Vandalisme op J Jordaenstraat te Maaseik om 22.10 uur. Een groepje van een 10-tal jongeren hebben enkele volle bierflesjes tegen het raam van bewoonster gegooid.
  • Vuurwerk/jongerenoverlast op Watermolenstraat en Allemansweg te Dilsen om 23.30 uur. Jongeren zijn met vuurwerk naar de huizen aan het schieten. Patrouille doch geen jongeren/verdachten meer aangetroffen.