woensdag 11 december 2019

Liefde maakt blind, vuurwerk ook..

10-12-2019




  • Stormschade op Ketelstraat te Maaseik om 17.20 uur. Brandweer en Fluvius onderweg, enkele bomen aan het omvallen, liggen op de elektriciteitskabels.
  • Verkeersongeval op de Grootrootstraat te Maaseik om 18.30 uur. C.J. (49j) rijdt met zijn wagen tegen de woning van H.Y. (25j). De woning staat deels op instorten. Brandweer ter plaatse om te stutten. C.J. licht gekwetst. 
  • Moeilijkheden met personen op Stationsstraat te Dilsen om 17.20 uur. Ter plaatse blijkt dat er een discussie gaande is inzake het innemen van een parkeerplek. Bemiddeld.
  • Verdacht voertuig op Vilvertstraat te Dilsen om 23.00 uur. Er staat al sedert enige uren een voertuig met persoon erin. Controle. Persoon was op doorreis vanuit Frankrijk, bestuurder was aan het rusten.


11-12-2019




  • Vuurwerk/jongerenoverlast op K Aertsplein te Maaseik om 12.35 uur. Tijdens patrouille stelt de politieploeg vast dat een jongere een bommetje gooit op het K. Aertsplein. Er zijn de laatste tijd veel klachten inzake vuurwerk. De 14-jarige uit Dilsen mee ten burele. Ter plaatse zitten nog enkele andere jongeren in de trappenhal. De zus van verdachte tracht te verhinderen dat de politie haar broer meeneemt ten burele. Nodige aanzeggingen gedaan. De moeder wilt hem niet komen halen, vader kan niet. Er wordt een PV verontrustende opvoedingssituatie opgesteld. De overige aanwezigen krijgen een GAS boete. Betreft gekende jongeren.