zaterdag 14 december 2019

Ravage!

13-12-2019

  • Poging oplichting op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 15.21 uur. Wederom een poging tot oplichting in Hubo. Twee personen blijven aan de kassa rondhangen. Vrouw probeert de winkelbediende af te leiden terwijl de man een kleinigheid gaat betalen. De kassierster heeft hen door en de 2 personen verlaten de winkel. Camerabeelden worden opgevraagd. Verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op Arnold Sauwenlaan te Dilsen-Stokkem om 18.44 uur. Twee voertuigen komen in aanrijding en staan zwaar beschadigd op de rijbaan. Ter plaatse blijkt 1 bestuurder onder invloed van drugs. Onmiddellijke intrekking van het rijbewijs. PV opgesteld.

14-12-2019

  • Aanrijding van een everzwijn op Dilserweg te Dilsen-Stokkem om 00.03 uur. Voertuig komt in aanrijding met een everzwijn. Voertuig wordt getakeld. Ademtest safe.
  • Verkeersongeval op Diestersteenweg te Maaseik om 07.59 uur. C.M (19) uit Maaseik verliest de controle over het stuur en komt in aanraking met verschillende voorwerpen van verschillende eigenaren. Ademtest safe. PV.