woensdag 27 mei 2020

Drie keer te veel gas...


26-05-2020
  • Gaslek op R Kruisstraat te Maaseik om 21.55 uur. Er werden deze morgen renovatiewerken uitgevoerd in één van de appartementen. Nu is er een gasgeur. Brandweer doet metingen waarna het pand ontruimd wordt. Uiteindelijk kan iedereen het gebouw terug betreden na verluchting en afsluiting van de defecte gasleiding.
  • Nachtlawaai op K Astridlaan te Maaseik om 22.55 uur. Veroorzaker aangesproken, was muziek aan het afspelen met het raam open. Raam dicht laten doen en muziek stiller.
  • Verkeersongeval/opgefokte bromfiets op de Borreshoefstraat te Dilsen om 14.00 uur. Een bromfiets over het jaagpad verplaatst zich aan merkelijk hogere snelheid dan toegelaten. De politieinspecteur per fiets wil overtreder doen stoppen. Overtreder remt en verliest controle over het voertuig en raakt de inspecteur die licht gekwetst wordt. Verkeersongeval wordt vastgesteld door politie LAMA. T.J. (16j) uit Maasmechelen zijn bromfiets wordt getakeld.  

27-05-2020
  • Diefstal op Capucienenstraat te Maaseik om 09.30 uur. Verdachte heeft werktuigen en fietsen gestolen uit schoolgebouw. Verdachte is geïdentificeerd en wordt opgespoord.
  • Verkeerslichten storing op Ophovenstraat te Maaseik om 14.40 uur. Voetgangerslichten verdraaid, firma komt herstellen.