dinsdag 26 mei 2020

Hete toestanden!


25-05-2020
  • Verdacht voertuig op H V Veldekestraat te Maaseik om 23.55 uur. Twee verdachte voertuigen staan langs de woning geparkeerd. Er zijn mensen uitgestapt en richting het speelpleintje gewandeld. Ter plaatse, betrof koppeltje.  
  • Brand op Molenveld te Dilsen om 22.15 uur. Beginnende brand in woning. Brandweer en politie ter plaatse. Betreft een woning in renovatie. Woning is door de rook aangetast en onbewoonbaar. Geen van de bewoners gewond, 3 kleine hondjes overleden. Bewoners hebben onderdak bij vrienden.

26-05-2020
  • Verkeersongeval vlucht op de Stationsstraat te Dilsen. Een voertuig heeft de bocht gemist en is tegen één van de houten bloembakken voor de zaak gebotst. Betreft een bordeaux voertuig, verder onderzoek.
  • Brandstichting op Borglaan te Maaseik om 08.20 uur. Brand proberen te blussen maar dat ging niet. BW Maaseik opgeroepen omdat picknicktafel blijft branden. Betrof een bank aan skate park. Verder onderzoek. Getuigen mogen zich melden op 089/569211 of via mail naar pz.maasland@police.belgium.eu
  • Dierenbescherming op K Astridlaan te Maaseik om 10.50 uur. Melding van verwaarloosde hond. Ter plaatse blijkt de hond in goede gezondheid en vertoont geen verwaarlozing.