zondag 24 mei 2020

Een volhouder ten voeten uit...

23-05-2020

  • Poging diefstal met braak op Nationaal Parklaan te Dilsen-Stokkem om 12.11 uur. Er zijn meerdere beschadigingen aangebracht en er werd getracht in te breken in de cafetaria van het complex. De dader werd ter plaatse aangetroffen. Deze heeft de zaakvoerder en de verantwoordelijke bedreigd met een mes. De slachtoffers werden verhoord. De verdachte wordt voor verdere afhandeling overgebracht naar het bureel. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Steenheuvelstraat te Maaseik om 12.53 uur. Een 52-jarige bestuurder is met zijn voertuig achteruit gereden van zijn oprit en is hierbij tegen een geparkeerd voertuig terecht gekomen. Ter plaatse helpen wij betrokken partijen het EAF invullen. Er is minieme schade aan de voertuigen. 
  • Moeilijkheden met een persoon op Klein-Rootstraat te Maaseik om 16.10 uur. Een 60-jarige man heeft ondanks verbod toch vuil gestort. GAS PV wordt opgesteld.
  • Verdachte gedragingen op Lieve Moenssenslaan te Dilsen-Stokkem om 17.18 uur. Er stonden een aantal mannen met honden. Ter plaatse: betrof een training van blindengeleidehonden.