donderdag 21 mei 2020

Het klinkt als een klinker...


20-05-2020

Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Hoogbaan te Dilsen-Stokkem om 13.55 uur. Een 39-jarige bestuurder uit Maasmechelen parkeert zijn voertuig aan de houthandel. Wanneer hij terugkomt ziet hij dat zijn voertuig werd aangereden. Hij krijgt een papiertje met daarop een nummerplaat van het vluchtend voertuig. Wij gaan ter plaatse, schade komt overeen. PV wordt opgesteld.
Geluidshinder personen op Herenlaakweg te Maaseik om 17.23 uur. Ploeg heeft patrouille uitgevoerd. Geen bommetjes noch luide muziek te horen. Evenmin een groep jongeren op te merken.
Samenscholing op Weerstandersweg te Dilsen-Stokkem om 18.37 uur. Patrouille uitgevoerd. Buiten enkele wandelaars en fietsers niemand op te merken. Geen samenscholende groep op te merken. 
Verkeersongeval stoffelijk op Tismansweg te Maaseik om 22.29 uur. Op locatie is een 35-jarige bestuurder met zijn voertuig tegen paletten klinkers gereden die voor de woning stonden. De klinkers zijn gekatapulteerd tegen het voertuig dat ook voor het huis stond. De bestuurder is onder invloed en legt een positieve speekseltest af. Wij stellen PV op.