vrijdag 8 mei 2020

Vluchtroutes naar alle kanten uit...

07-05-2020

  • Verkeersongeval stoffelijk op Oude-Kerkstraat te Dilsen-Stokkem om 16.40 uur. Betreft een onopzettelijke aanrijding tussen twee voertuigen tijdens het parkeren. Ter plaatse wordt EAF ingevuld. 
  • Onverantwoord rijgedrag op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 22.54 uur. De ploeg rijdt patrouille op het industriegebied van Dilsen. Van de parking stuiven 8 auto's weg, één voertuig heeft geen verlichting. Ze besluiten dit voertuig na te rijden en stellen vast dat het voertuig op de brug in het centrum inhaalt wanneer dit niet mogelijk is en daarbij bijna een ongeval veroorzaakt. De ploeg gaat over tot interceptie van het voertuig. Betreft een beginnend bestuurder. PV wordt opgesteld.

08-05-2020

  • Verkeersongeval stoffelijk op Burgemeester Philipslaan te Maaseik. Aangifte via mail dat de rechter zijspiegel werd stuk gereden. Het voertuig stond geparkeerd langsheen de Burgemeester Philipslaan. Geen gegevens betreffende de tegenpartij. VPV werd opgesteld. 
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Breemstraat te Dilsen-Stokkem om 13.15 uur. Bij het uitvoeren van werken langs de weg, werd de buitenspiegel aan bestuurderszijde van een werkvoertuig afgereden. Verdachte en betrokken voertuig werden niet meer aangetroffen. PV wordt opgesteld.