dinsdag 22 september 2020

Bewegingsloos gemaakt...

 21-09-2020

  • Misbruik van vertrouwen op Heirbaan te Dilsen-Stokkem. Slachtoffer ziet via Facebook een investeringsmogelijkheid in bitcoins en schrijft zich in. Betrokkene ontving onmiddellijk een telefoon waarbij deze doorheen de procedure werd geloodst. Betrokkene is een geldbedrag kwijt. Pv werd opgesteld.
  • Misbruik van vertrouwen op St. Oolstraat te Maaseik. Het slachtoffer krijgt een sms van een bankinstelling met de mededeling dat de login van easybanking gaat vervallen en dat ingelogd moet worden om een blokkade te vermijden. Betrokkene logt zich tot twee keer toe in maar het mislukt. Naderhand blijkt dat er twee keer een geldbedrag van de rekening werd overgeschreven. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval op Ophovenstraat kruispunt met de Corner te Maaseik om 23.30 uur. Bij het afdraaien op het kruispunt komt het tot een aanrijding tussen twee voertuigen. Een 37-jarige bestuurder werd overgebracht naar het ziekenhuis. Betrokkene legt ook een positieve ademtest af.

22-09-2020

  • Dronken persoon op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 13.20 uur. Wij treffen een 70-jarige bestuurster uit Maaseik aan in haar voertuig. Wij laten betrokkene blazen met een positief resultaat. Wij besluiten om betrokkene onder te brengen in de amigo voor openbare dronkenschap. Het rijbewijs van betrokkene is tevens al een tijdje vervallen en hierop immobiliseren wij het voertuig.