zondag 6 september 2020

Even de levieten gelezen...

05-09-2020

  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 14.25 uur. Een 17-jarige bromfietser uit Maaseik werd op het fietspad aangereden door een 74-jarige bestuurster uit Maasmechelen dewelke De Schiervellaan wou indraaien. EAF werd opgesteld. Beide ademtesten waren negatief.
  • Misbruik van vertrouwen op Koeweerd te Dilsen-Stokkem. Aangifte ten burele van oplichting met internet. Het slachtoffer werd opgebeld door een onbekende dame dewelke zei dat zij werkte voor Microsoft Support Office. Op een bepaald moment werd zijn computer overgenomen en moest hij een geldbedrag storten op een rekening. Hierop werd zijn scherm verkleind en het bedrag werd aangepast zonder zijn medeweten. PV wordt opgesteld.
  • Winkeldiefstal op Haagstraat te Dilsen-Stokkem om 15.45 uur. Twee minderjarigen wilden een poncho stelen. De eigenaar had dit door en sprak hun hierop aan. Wij hebben de 2 kinderen aangesproken en de levieten gelezen. Naderhand werd nog een gesprek gevoerd met de ouders. 
06-09-2020

  • Nachtlawaai personen op Rode Kruisstraat te Maaseik om 01.55 uur. Te plaatse was een feestje gaande. Ze werden aangemaand de muziek stiller te zetten en erop te letten dat ze niet teveel lawaai maakten. Bij de derde oproep werd bevolen de muziek uit te zetten. Een gas-PV volgt.