zaterdag 5 september 2020

Wie de regels niet volgt...


04-09-2020
Beschadigingen op Rode Kruisstraat te Maaseik om 12.50 uur. De autoruit aan de passagierskant werd ingeslagen. Het raam werd beschadigd door arbeiders welke aan het maaien waren. De schade wordt onderling geregeld met de verzekering.
Corona op Voorshoventerweg te Maaseik om 21.25 uur. Ter plaatse zien wij een groot aantal mensen op het terras doch allen zitten met minder dan 10 aan een tafel op voldoende afstand.
Nachtlawaai muziek op Voorshoventerweg te Maaseik om 22.55 uur. Uitbaters zetten de muziek stiller. Tijdens patrouille om 01:20u merken wij dat het café nog steeds open is. Wij stellen een corona PV op lastens de eigenaar.

05-09-2020
Verkeerssignalisatie op Breeërweg te Maaseik om 00.50 uur. De ploeg rijdt op de Breeërweg en stelt vast dat de signalisatie plat ligt. Verderop zien ze een uitzonderlijk transport, dewelke een kraan aan het plaatsen is. Bij einde van het transport, plaatsen zij alles van signalisatie terug.
Loslopend dier op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 06.35 uur. Een dwergpony werd langs de weg gevonden door een voorbijganger. Tijdens onze aanwezigheid komt de eigenaar ter plaatse.