maandag 7 september 2020

Keet schoppen?!


06-09-2020
  • Verdacht voertuig op Kapelweg te Maaseik om 19.00 uur. Op parking zaal Wilgenveld staat er sinds donderdag een voertuig. Controle, alles in orde.
  • Verkeersongeval vlucht op de B Philipslaan te Maaseik om 19.50 uur. W.R. (20j) uit Weert (NL) reed op de Burgemeester Philipslaan en wordt aangereden door een voertuig dat een parkeervak verliet. De tegenpartij stelt voor dat ze zich allebei iets verder parkeren om de schade te regelen. Nadat W.R. zich parkeerde nam de tegenpartij de vlucht. Verder onderzoek.
  • Brand op Acht Meilaan te Maaseik om 23.20 uur. Defect aan elektrische kookplaat geeft lichte rookontwikkeling. Brandweer koppelt kookplaat los en ventileert de woning van de bejaarde vrouw. 
  • Onverantwoord rijgedrag op de Europalaan te Dilsen om 16.50 uur. Achtervolging van een voertuig dat ongeoorloofd snel rijdt en gevaarlijke inhaalmaneuvers uitvoert. Uiteindelijk mist de 28-jarige bestuurder uit Maasmechelen een bocht en crasht tegen een werfkeet. Intrekking rijbewijs en takeling voertuig.