zaterdag 19 september 2020

Van teamwork gesproken!


 In het kader van de opzettelijke aanrijding van een politiemotard van PZ Carma tijdens een verkeersactie op 13/09 in Oudsbergen diende PZ Maasland in opdracht van het parket het verder onderzoek te voeren. Het vluchtend voertuig is terug gevonden bij de ouders van verdachte P.K (31) in Oudsbergen. De Mini Cooper werd in beslag genomen. De verdachte werd verhoord en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Betrokkene is vrij onder voorwaarden.


 18-09-2020

  • Onopzettelijke beschadigingen op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 13.24 uur. Er werd een vijftal meter hekwerk beschadigd bij het af doen van de mais. Onderlinge regeling.
  • Inbraakalarm op Herenlaakweg te Maaseik om 21.39 uur. Wanneer de ploeg ter plaatse komt zien ze een manspersoon weglopen welke zich verstopt in het hoge struikgewas. Ploegen Lama in bijstand met droneteam en een hondengeleider. De hond treft de man aan in het struikgewas. M.A uit Aken is kortstondig weerspanning en verzet zich bij het handboeien. Bij verder nazicht treffen we een hoofdlamp en een koevoet aan. Persoon wordt meegenomen ten burele voor verhoor en opsluiting.

19-09-2020

  • Val van een persoon op Ophovenstraat te Maaseik om 00.21 uur. I.D (21) komt met zijn fiets ten val na een café bezoek. Verwondingen in het aangezicht. Er zijn geen andere partijen bij betrokken. Voor verzorging meegenomen naar het ziekenhuis.