zaterdag 28 november 2020

Het een leidt tot het ander!

 27-11-2020

  • Verkeersongeval stoffelijke schade op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 16.25 uur. Een 22-jarige bestuurder verlaat met zijn voertuig de parking. Hierbij rijdt hij de 40-jarige bestuurder uit Oudsbergen aan die op de Europalaan rijdt. Het EAF werd door de  bestuurders ingevuld.
  • Opzettelijke beschadigingen op Spilstraat te Maaseik om 19.00 uur. Ter plaatse staat een fietsenrek scheef tegen de schutting omhoog. Wij plaatsen het fietsenrek terug. Er is geen schade. Wij hebben geen jongeren kunnen aantreffen. Wij doen nog patrouille in de onmiddellijke omgeving en horen steeds vuurwerk. Samen met de projectploeg organiseren we een korte actie en kunnen acht jongen intercepteren op het jaagpad langsheen het kanaal. Wij hebben restanten van vuurwerk kunnen aantreffen. Identificaties worden uitgevoerd. Corona boetes worden opgesteld.

28-11-2020

  • Verdachte gedragingen op Lodderkuil te Dilsen-Stokkem om 01.20 uur. Tijdens patrouille komen wij op vier voertuigen uit aan de doodlopende weg van de Lodderkuil. Wij gaan over tot identificatie van alle personen en stellen voor allen een corona PV op. Een bestuurder legt een positieve speekseltest af. PV’s worden opgesteld.