donderdag 26 november 2020

Irritante GASjes!!

25-11-2020

  • Luchtvaartongeval op de Solterweg te Maaseik om 16.50 uur. Een weersonde (ballon) van KMI Ukkel is in de hoogspanning blijven hangen bij de landing in de weide. Morgen zal men met een hoogtewerker de weersonde uit de hoogspanning halen.
  • Hangjongeren op K Aertsplein te Maaseik om 18.30 uur. Ter plaatse komende ziet de politieploeg wederom aan het portaal vier jongeren staan die de toegang voor andere bewoners verhinderen. Zij verspreiden zich en nemen de vlucht. Interceptie van één 17-jarige jongen. Hij wordt mee ten burele genomen voor identificatie. GAS-pv wordt opgesteld en zijn moeder komt hem ophalen.
  • Verkeersongeval Vlucht op de Tweede Straat te Maaseik om 19.25 uur. Fietser K.N. (19j) wordt enkele meters voor het kruispunt met de Heppersteenweg langs achteren aangereden door een voertuig VW van grijze kleur. Dit voertuig neemt de vlucht. Hij komt ten val met zijn fiets en wordt licht gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis. Verder onderzoek.
  • Hangjongeren op K Aertsplein te Maaseik om 21.10 uur. Treffen 8 jongeren aan staande in twee groepen van 4. Er wordt een jongen aangetroffen die eerder op de avond reeds de vlucht nam voor controle. GAS-pv opgesteld. Wij maken de aanwezigen duidelijk dat telkens ze in de portalen staan en bewoners hinderen en lastig vallen ze telkens een GAS-pv zullen ontvangen.
  • Hangjongeren/Vandalisme op Hoogbaan te Dilsen om 19.15 uur. Jongeren gooien met steentjes tegen ramen en voertuigen. Ter plaatse niemand meer kunnen aantreffen. Tijdens patrouille in omgeving worden twee 16-jarigen aangetroffen. Beiden geïdentificeerd, zeggen van niets te weten.