vrijdag 27 november 2020

Zouden ze hun weg gevonden hebben?

 26-11-2020

  • Bevuilde rijbaan op Wal te Dilsen-Stokkem om 12.00 uur. We stellen sporen op de rijbaan van modder/slijk vast afkomstig van een bouwwerf. Het nodige zal gedaan worden om alles op te ruimen.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 14.50 uur. Een 18-jarige bromfietser uit Maasmechelen rijdt op het fietspad richting Maasmechelen. Hij rijdt hierbij in de tegenovergestelde richting dan toegelaten. Een 50-jarige bestuurster uit Maasmechelen wil het terrein van het tankstation verlaten om de Rijksweg richting Maaseik op te rijden. Hierbij merkt ze de bromfietser niet op die van haar rechterkant komt aangereden. De bromfietser wordt in de flank aangereden door de wagen en komt ten val. De scooter schuift tot tegen de middenberm. De bromfietser geraakt gewond en dient overgebracht te worden naar het ziekenhuis te Maaseik. Beide partijen leggen een negatieve ademtest af. PV wordt opgesteld. 
  • Nachtlawaai personen op Markt te Maaseik om 22.00 uur. Er staan op de markt 2 groepjes kleiner dan 4 personen. De personen respecteren onderling ook nog een afstand van minimum 1,5 meter. We spreken beide groepjes aan en vragen het rustig te houden.
  • Verdacht voertuig op Zonnedauwlaan te Dilsen-Stokkem om 22.25 uur. Betreft militairen die kaartlezen (oriëntatie) aan het oefenen waren.