zaterdag 10 april 2021

Friday Night Fever!

09-04-2021

  • Opgefokte bromfiets op Oude Baan te Dilsen-Stokkem om 21.30 uur. De scooter van een 16-jarige bestuurder werd in beslag genomen.
  • Aangereden dier op Breeërweg te Maaseik om 22.10 uur. Ter plaatse aangekomen blijkt de kat overleden te zijn. Via het chipnummer en CAT-ID achterhalen wij de eigenaar. We doen een slechtnieuwsmelding. De eigenaar haalt de kat in ons bijzijn op.
  • Corona op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 22.45 uur. Ter plaatse merken wij dat het raam dat uitkijkt op de Europalaan helemaal verlicht is. Wij horen stemmen komende van een raam en een hele hoop mensen. De eigenaar wordt aangesproken en deze laat ons vrijwillig binnen. Binnen treffen wij een viertal personen aan. Op het dak treffen wij na verder onderzoek nog een zestal personen aan waarvan twee wegvluchten en van het dak afspringen! De nodige PV’s worden opgesteld.

10-04-2021

  • Corona op Eikerstraat te Maaseik om 01.15 uur. We merken tijdens patrouille een voertuig op dat achteruit aan het rijden is. Wij gaan over tot interceptie. De 36-jarige bestuurder legt een positieve ademtest af. Wij stellen PV van alcoholintoxicatie op en van schending van de avondklok.