woensdag 21 april 2021

Opgehaald met de kinderwagen?

20-04-2021

  • Verkeersongeval op Markt te Maaseik om 15.00 uur. S.L. (22j) fietste uit de Hepperstraat de Markt op en zag het voertuig van A.M. (39j) niet die op de Markt reed. De bestuurster zegt dat zij de fietster niet had opgemerkt. Fietster licht gekwetst.
  • Onverantwoord rijgedrag/opgefokte bromfiets/sturen zonder rijbewijs op Weertersteenweg te Maaseik om 16.15 uur. Scooter met bestuurder en passagier neemt de vlucht bij het zien van de politieploeg. Beiden dragen geen valhelm. Achtervolging dient gestopt te worden. Even later wordt de bestuurder terug opgemerkt en onderschept. L.F. (14j) uit Kinrooi rijdt op een opgedreven bromfiets. In beslag name. Ouders komen de minderjarige ten burele ophalen.
  • Verkeersongeval op de Acht Meilaan te Maaseik om 17.50 uur. P.V. (28j) rijdt over de Acht Meilaan en komt in aanrijding met de plots overstekende 11-jarige fietser. Deze heeft lichte kwetsuren.  
  • Verkeersongeval op de Drie Eikenstraat te Maaseik om 20.50 uur. Fietster B.C. (54j) komt in aanrijding met het voertuig van M.Y. (26j) die uit een voorrangsweg komt gereden. De fietster ter verzorging naar ziekenhuis.