donderdag 15 april 2021

Wie niet horen wil moet voelen!

14-04-2021

  • Opgefokte bromfiets/drugs op Kleeskensmolenweg te Maaseik om 19.40 uur. G.J. (29j) rijdt met een opgefokte bromfiets en test positief op cannabis. PV opgesteld, bromfiets getakeld.
  • Verdachte toestand op Markt te Maaseik om 19.50 uur. Er staat een Volvo met het linkerportier open. De eigenares uit Oostende werd aangetroffen, betrof vergetelheid.
  • Corona? op Herenlaakweg te Maaseik om 22.20 uur. Er zouden een tiental personen aan de waterski zijn, ter plaatse, niemand aangetroffen.
  • Moeilijkheden met personen/Corona op Sportlaan/Capucienenstraat te Maaseik om 23.00 uur. Tijdens patrouille bemerkt de politieploeg thv de schaatshal een tiental jongeren op, met diverse voertuigen. Bij onze aankomst gaan er reeds enkele jongeren lopen. Identificatie. De jongeren worden verzocht de plaats verlaten én zich voor de rest van de avond te houden aan de corona maatregelen. Even later melding dat jongeren op de Capucienenstraat met voorwerpen naar een gebouw en voertuigen gegooid hebben. Twee jongeren aangetroffen uit het eerdere groepje, corona-pv’s opgesteld.