dinsdag 20 april 2021

Mist in het hoofd?

19-04-2021

  • Geluidshinder op Bresilstraat te Dilsen om 21.00 uur. Buurvrouw klaagt dat buurman zijn gras aan het maaien is. Bemiddeld.

20-04-2021

  • Verkeersongeval/Sturen onder invloed op Brugstraat te Dilsen om 07.05 uur. H.J. (26j) kan door de dichte mist de bocht niet juist inschatten en rijdt bijgevolg rechtdoor in de omheining van een woning. Hij blaast P. Inhouding rijbewijs.
  • Brand op Waagstraat te Maaseik om 08.00 uur. Bij het verbranden van onkruid door de Stad is er een vonkje overgeslagen naar een oude deur van het voormalige café "A Propos". Brandweer blust de deur en breekt deze voor de zekerheid af. Pand zal mogelijks binnenkort worden afgebroken voor nieuwbouw.
  • Verkeersongeval op de Wurfeldermolenweg te Maaseik om 8.45 uur. Fietster B.C. (55j) wilde thv de Wurfeldermolenweg links afslaan. M.V. (34j) kwam met haar voertuig uit de Wurfeldermolenweg en wilde rechts de Maastrichtersteenweg opslaan in de richting van Dilsen. Ze heeft de fietser die van rechts kwam op het fietspad niet gezien en lichtjes aangereden. Brouwers is ten val gekomen en wordt licht gekwetst overgebracht ter verzorging naar het ziekenhuis. Het voorwiel van de e-bike is gevleugeld en de fiets is niet meer rijvaardig.