vrijdag 16 juli 2021

A wrecking car...

15-07-2021

  • Verkeersongeval op Maaseikerlaan te Maaseik om 15.05 uur. De bestuurder van een scooter werd aangereden. De partijen bieden zich aan ten burele. Het EAF wordt ingevuld.

16-07-2021

  • Overstroming op Medaerstraat te Dilsen-Stokkem om 01.15 uur. Men meldt dat er nog mensen in het gebied rondwandelen. Tijdens patrouille niemand te zien.
  • Verkeersongeval op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 04.40 uur. Ter hoogte van het kruispunt met de Watertorenstraat vertraagt een voertuig bijna tot stilstand. Als een ander voertuig op de linkerrijstrook dit voertuig wil inhalen, draait deze ineens helemaal naar links om de Watertorenstraat in te rijden. De ravage is enorm. Beide voertuigen zijn total loss. De bestuurders geraken licht gewond. Ademtesten waren Safe. De voertuigen worden getakeld. Betreft een 44-jarige bestuurder uit Dilsen-Stokkem en een 29-jarige bestuurder uit Polen. Brandweer gaat ook ter plaatse voor opruiming van olie op het wegdek.
  • Verkeersongeval met vlucht op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 09.25 uur. Aanrijding tussen twee personenwagens. De ziekenwagen passeerde toevallig en werd tegengehouden. Ploeg gaat ter plaatse.