zondag 18 juli 2021

Een verrassende ontdekking!

17-07-2021

  • Aantreffen springstoffen op Klauwenhof te Maaseik om 11.35 uur. Bij het leegmaken van de kelder n.a.v. de overstroming werd een springstof gevonden. Het werd veilig in een weide gelegd. DOVO werd verwittigd.
  • Wegvervorming op Krekershofweg te Maaseik om 16.15 uur. Er is een gat in het wegdek ontstaan. Ploeg ter plaatse: de buizen zijn zichtbaar, doch er is geen schade te zien. De Technische Dienst werd verwittigd. Ze zullen de nodige signalisatie plaatsen.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 22.35 uur. Een 54-jarige bestuurder uit Nederland wil de Rijksweg oprijden richting Maasmechelen. Hij merkt hierbij de 20-jarige bromfietser niet op die met zijn scooter op het fietspad in de richting van Maaseik rijdt. Het komt tot een aanrijding waarbij de bromfietser ten val komt op de parkeerstrook. Beide partijen leggen een negatieve ademtest af. De bromfietser wordt voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. PV wordt opgesteld.

18-07-2021

  • Verkeer op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 0.45 uur. Wij merken afwijkend rijgedrag op door een voertuig. Bij controle blijkt de 22-jarige bestuurster uit Maasmechelen een rijbewijs M18 te hebben. Betrokkene mag dus op dit tijdstip niet rijden. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 08.45 uur. Een 63-jarige bestuurder komt in aanrijding met een overstekend ree. Het dier is overleden en ligt in de gracht. PV wordt opgesteld.