dinsdag 20 juli 2021

Dag van nationale rouw!

19-07-2021

  • Verkeersongeval op de M Koningsstraat te Maaseik om 17.20 uur. C.D.(36j) uit Herk-de-Stad rijdt achteruit tegen het geparkeerde voertuig van B.A.(58j). EAF.
  • Verkeersongeval op de Neeroeterenstraat te Maaseik om 23.45 uur. B.V.(24j) rijdt met zijn voertuig VW SCIROCCO over de Neeroeterenstraat als een kudde everzwijnen oversteekt, twee liggen dood op de weg. Rijbaan vol brokstukken. Jager komt de everzwijnen ophalen.

20-07-2021

  • Verkeersongeval vlucht op de Pannenhuisstraat te Dilsen om 00.15 uur. Een voertuig met Nederlands kenteken heeft op het kruispunt van de Pannenhuisstraat met de Kruishoefstraat een aanrijding met een verkeersbord en omheining van een woning gehad. Het voertuig neemt de vlucht. Ter plaatse blijft het Nederlands kenteken achter tesamen met een tas met allerhande documenten en geld. Voertuig niet meer kunnen aantreffen. Verder onderzoek.

Nationaal eerbetoon aan de slachtoffers van de overstromingen op 20 juli 2021
Terwijl de Covid-19-crisis onze waakzaamheid blijft vergen, heeft een andere ramp ons land zwaar getroffen. De overstromingen in België hebben een zware tol geëist.
Als eerbetoon aan de slachtoffers is er vandaag, dinsdag 20 juli, een dag van nationale rouw afgekondigd. Onze politiedienst sluit zich bij dit eerbetoon aan. De vlaggen hangen halfstok en de sirenes van onze interventievoertuigen zullen een minuut lang weerklinken vanaf 12.00 uur. Daarna zal een minuut stilte in acht worden genomen.