donderdag 1 juli 2021

Iedereen heeft dubbelgangers dus als je mij ziet joggen : "Ik was het niet!"

30-06-2021

  • Sturen onder invloed op Bleumerstraat te Maaseik om 16.25 uur. T.T. (26j) legt positieve drugtest af. Onmiddellijke intrekking rijbewijs.
  • Verkeersongeval op de K Aertsplein te Maaseik om 16.45 uur. V.M. (87j) raakt geparkeerd voertuig van D.I. (40j) in parking AH, EAF.
  • Drugs op Kolderstraat te Dilsen om 12.50 uur. Tijdens controle van een bestuurder wordt een fles lachgas aangetroffen.  

01-07-2021

  • Verkeersongeval/onverantwoord rijgedrag/sturen onder invloed op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 01.20 uur. Bestuurder van het voertuig rijdt al driftend over de Markt te Maaseik, de passagier hangt uit het raam te roepen en te tieren. Vervolgens rijdt het tweetal de ringlaan op richting van Siemkensheuvel. Aan het kruispunt met de Maastrichtersteenweg slaat het voertuig rechtsaf de Maastrichtersteenweg op. Voertuig rijdt aan hoge snelheid en bestuurder heeft het voertuig niet in de hand waardoor het voertuig frontaal tegen een boom terecht komt en het voertuig uit elkaar spat. Beide personen zijn licht gewond, beide personen geven aan dat niemand gereden heeft. V.T (26j) uit Kinrooi is eigenaar van het voertuig. S.J.(24j) is vermoedelijk passagier. Beiden leggen positieve alcoholtest af. Takeling. Brandweer komt ter plaatse voor reiniging wegdek en opruimen van de delen van het voertuig. Intrekking rijbewijs.