maandag 20 september 2021

Al zat of nog zat?

19-09-2021

  • Verkeersongeval op Stationsplein te Maaseik om 14.50 uur.  G.S. uit Maasmechelen rijdt met haar voertuig over de rotonde en wil de rotonde verlaten maar ziet de fietser M.V (55j) uit Maaseik niet en rijdt deze van achter aan. Daarna rijdt ze tegen de verlichtingspaal.

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 21.10 uur. W.B. (31j) uit Lanaken rijdt in de richting van Dilsen en komt om onbekende reden aan het einde van de werken in aanrijding met de betonblokken die dienen als verkeersgeleider. Door de aanrijding wordt het voertuig in de lucht gekatapulteerd waarbij het voertuig van C.P. (34j) uit Geel licht geraakt wordt. Vervolgens worden nog wat palen en knipperlichten omgereden. Geen gewonden. Brandweer ter plaatse voor het verplaatsen van de betonblokken en herstellen van de signalisatie ism de politie.

20-09-2021

  • Verkeersongeval vlucht op de Rijksweg te Dilsen om 9.30 uur. Geparkeerd voertuig aangereden door onbekende.
  • Verkeersongeval /aanstalten sturen onder invloed op Spileind te Dilsen om 10.45 uur. Bestuurder is volgens melding ladderzat, wil gaan vertrekken ter plaatse. Ter plaatse treffen wij V.T. (27j) uit Kinrooi die naast zijn wagen staat. Hij kan niet gelinkt worden aan een ongeval. Betrokkene blaast P, inhouding rijbewijs.