vrijdag 3 september 2021

Kantelwagen...

02-09-2021

  • Diefstal van fiets op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik om 16.29 uur. Een donker grijze elektrische fiets van het merk Gazelle werd gestolen aan het parochiecentrum. De fiets was afgesloten. PV.
  • Verkeersongeval op Ketelstraat te Maaseik om 18.51 uur. V.K (7) komt met de fiets de Ketelstraat opgereden. Tijdens het nemen van de bocht komt de fietser in aanrijding met het voertuig van K.E (33) uit Maaseik. Het kind wordt overgebracht naar het ziekenhuis voor controle en verzorging. Ademtest van de bestuurder is safe.

03-09-2021

  • Verkeersongeval op Derde Straat te Maaseik om 00.46 uur. S.F (25) is moeten uitwijken en is met zijn voertuig in een lager gelegen veld terecht gekomen. Het voertuig ligt op zijn dak en de bestuurder is op eigen houtje uit het voertuig geraakt. Ademtest S, speekseltest is positief voor cannabis. Het rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken. Takeling voertuig. Na de vaststellingen brengen wij de bestuurder naar het ziekenhuis voor een check-up en verwittigen we een familielid om S.F op te komen halen.