vrijdag 17 september 2021

Busy morning!

16-09-2021

  • Drugs bezit op Ophovenstraat te Maaseik om 19.44 uur. Tijdens patrouille wordt een bromfietser zonder helm opgemerkt. We laten deze stoppen en bij controle van de bestuurder B.J (17) wordt een kleine hoeveelheid hasj aangetroffen. PV verkeer en PV drugs.

17-09-2021

  • Diefstal voertuig op 1 Meilaan te Dilsen-Stokkem om 05.43 uur. Het voertuig van de bewoner werd voor de woning gestolen. Het voertuig wordt dringend geseind. PV.
  • Verkeersongeval op Brugstraat te Dilsen-Stokkem om 08.57 uur. M.G (25) uit Maaseik rijdt over de Brugstraat richting de Kantonsweg. Bij het nemen van een lichte bocht komt het voertuig met de rechterbanden in de grasberm. Hierna wijkt de bestuurder uit naar links waarna het voertuig overkop gaat. M.G is licht gekwetst en zal zelf een dokter raadplegen. Ademtest is safe. Takeldienst werd verwittigd. Dienst der werken komt ter plaatse om de glasscherven op te ruimen.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 09.21 uur. Aanrijding tussen een bus van De Lijn en een personenvoertuig. Geen gewonden. EAF werd ingevuld.
  • Verkeersongeval op Venlosesteenweg te Maaseik om 09.48 uur. H.K (35) uit Nuth (NL) merkt te laat op dat de bestuurder J.L (44) uit Kinrooi van het voorliggend voertuig links wil afslaan en het komt tot een aanrijding. Ademtesten safe. J.L wordt overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. PV.