dinsdag 7 september 2021

Moest dat geen worst zijn?

06-09-2021

  • Onverantwoord rijgedrag op de Gremelsloweg te Maaseik om 23.30 uur. Roekeloos rijgedrag van J.J. op de omleidingsweg Gremelsloweg. Max snelheid is 50 km/u. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 16.00 uur. G.X. (12j) fietst terug van school op de Rijksweg samen met zijn oudere broer. Bij het oversteken wordt hij aangereden door een voorbijkomende vrachtwagen. De jongen werd ter verzorging overgebracht naar ziekenhuis Genk.

07-09-2021

  • Verkeersongeval /Niet-verzekerd voertuig op de Rijksweg te Dilsen om 09.00 uur. D.W.(43j) en B.E.(61j) komen met elkaar in botsing wanneer de één de Dorpsstraat in de richting van Stokkem wil afslaan en de andere rechtdoor rijdt. Takeling beide voertuigen. D.W. haar voertuig is niet verzekerd. PV opgesteld.
  • Sluikstort op St Jansberg te Maaseik om 08.00 uur. Aan de kapel staat een vuilbak waar drie volle zwarte vuilniszakken naast werden geplaatst. PV opgesteld lastens verdachte uit Kinrooi.
  • Winkeldiefstal op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 9.45 uur. Een 62-jarige vrouw verstopt een komkommer en drie blikjes bier in haar handtas tijdens het winkelen in de Aldi. Ze betaalt enkele blikjes bier en wordt dan voorbije de kassa tegen gehouden. Ze betaalt in bijzijn van de politieploeg de andere goederen voor een bedrag van 2 EURO. PV opgesteld.