maandag 6 december 2021

Bewijs van beperkt gezichtsvermogen bij dronkenschap...

05-12-2021

  • Verkeersongeval op Eikerstraat te Maaseik om 15.39 uur. Een 54-jarige bestuurder uit Kinrooi rijdt in de verkeerde richting op de Eikerstraat en komt zo in aanrijding met een andere bestuurder dewelke zich al op de parkeerstrook begeven had. Betrokkene legt een positieve ademanalyse af. PV wordt opgesteld.
  • Diefstal in woning op Kuilstraat te Maaseik om 14.30 uur. Onbekende(n) breken een venster open en verschaffen zich zo toegang tot de woning. Alle vertrekken in de woning worden doorzocht. Enkele juwelen en een nieuw setje draadloze oortjes werden gestolen. PV wordt opgesteld. 

06-12-2021

  • Verkeersongeval stoffelijk op Kruisstraat te Dilsen-Stokkem om 07.09 uur. Een bestuurder van een personenwagen heeft een bocht gemist en is rechtdoor door een haag gereden en tegen een pergola tot stilstand gekomen. Ter plaatse staat een voertuig dwars op de rijbaan, dit met de voorzijde tegen een pergola aan. De 29-jarige bestuurder uit Maasmechelen verkeert in staat van dronkenschap. De ambulance, de Mug en de brandweer komen ter plaatse voor bevrijding uit het voertuig. Het dak wordt verwijderd. Betrokkene wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Daar legt hij een positieve ademanalyse af. PV wordt opgesteld.