maandag 20 december 2021

Een verdacht pakje?

19-12-2021

  • Diefstal met braak op Driebekenweg te Maaseik om 10.41 uur. De camerabeelden worden onderzocht.
  • Diefstal met braak op Kolderstraat te Dilsen-Stokkem om 13.06 uur. Wij stellen een proces-verbaal op en bezorgen het slachtoffer de nodige attesten aangaande de verzekering.
  • Parkeren op Kloosterbempden te Maaseik om 14.48 uur. Tijdens patrouille stellen wij verscheidene parkeerinbreuken vast. Wij gaan over tot het verbaliseren van 23 foutief geparkeerde voertuigen. Op de Eerste straat staan 6 voertuigen in overtreding. Pv’s worden opgesteld.
  • Diefstal met braak op Grenswachtstraat te Maaseik. Een raam werd geforceerd en de slaapkamers werden doorzocht. Enkele truien en cash geld werd gestolen. Het Labo werd in kennis gesteld voor sporenopname. Pv wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rechtestraat te Dilsen-Stokkem om 15.29 uur. Een geparkeerd voertuig werd aangereden. Wij noteren de gegevens van de eigenaar en stellen een PV op.
  • Heterdaad diefstal metaal op Kersenweg te Dilsen-Stokkem. Wij gaan over tot controle van een fietser met een volgeladen rugzak. In de rugzak treffen wij een hoeveelheid geknipte elektriciteitsdraden aan, alsook handwerktuigen. Wij besluiten bewarende maatregelen te nemen en brengen betrokkene over ten burele. Wij voeren positieve vaststellingen uit op de locatie van de feiten. PV wordt opgesteld.

20-12-2021

  • Controle op Koning Boudewijnplein te Dilsen-Stokkem om 0.09 uur. Tijdens patrouille treffen wij enkele geparkeerde voertuigen aan. Wij gaan over tot controle en identificatie. Van een bestuurder nemen wij een ademtest af wegens aanstalten tot sturen. Betrokkene blaast positief. Wij gaan over tot een fouille van alle inzittenden en de voertuigen. Er worden gebruikershoeveelheden drugs aangetroffen. PV’s worden opgesteld. PV van sluikstorten wordt ook opgesteld voor het afval aan het voertuig. Het afval werd door de betrokkenen opgeruimd.