zondag 19 december 2021

Geen goede BOB's!?!

18-12-2021

  • Sturen onder invloed op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 17.22 uur. Tijdens een controledispositief hebben wij een voertuig uit het verkeer gehaald. De 34-jarige bestuurder legt een positieve drugstest af. Bij fouille van het voertuig treffen wij ook een hoeveelheid verdovende middelen aan. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval op Pannenhuisstraat te Dilsen-Stokkem om 19.11 uur. Een 74-jarige bestuurder uit Nederland verleent aan het kruispunt met de Bautshoefstraat geen voorrang aan het voertuig van een 36-jarige bestuurster uit Maasmechelen. Het komt tot een aanrijding. Een passagier raakt licht gewond. De ademtesten zijn Safe en de boorddocumenten zijn in orde. Een voertuig wordt getakeld. Pv wordt opgesteld.
  • Diefstal met braak op Lissenstraat te Dilsen-Stokkem om 22.40 uur. Het huis werd doorzocht. Het labo wordt ter plaatse gevraagd voor sporenopname. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval op Hoogbaan te Dilsen-Stokkem om 23.20 uur. Er komt bij onze diensten melding binnen dat er een gewonde man op de rijbaan aangetroffen werd. Volgens getuigen zou de man zijn aangereden. Het aanrijdende voertuig zou gevlucht zijn. Wij proberen een gesprek aan te gaan met de man maar dit blijkt zeer moeilijk. De man spreekt gebrekkig Engels en verkeert in dronken toestand. De ambulance komt ter plaatse. De man kunnen wij aan de hand van zijn identiteitskaart identificeren. PV wordt opgesteld.

Resultaten BOB-controle – Zaterdag 18/12/2021

Dispositieven:

- Vilvertstraat te Dilsen-Stokkem
- Dorpsstraat te Dilsen-Stokkem
- Maastrichtersteenweg te Maaseik

Alcoholcontrole

432 samplertesten afgenomen
- 10 ademtesten Alarm
- 4 ademtesten Positief

PV

1 x PV Drugs in het verkeer

OI

4 x gordeldracht
2 x kinderbeveiligingssysteem
2 x onaangepaste snelheid
1 x gsm gebruik tijdens sturen
15 x parkeerovertreding centrum Maaseik