maandag 27 december 2021

Een goede beschermengel gehad!

26-12-2021

  • Verzekering op Pannenhuisstraat te Dilsen-Stokkem om 18.37 uur. Een voertuig met defect achter- en remlicht, kruist ons op de Energielaan. Wij besluiten het voertuig en inzittenden te onderwerpen aan een controle. De verzekering blijkt verlopen te zijn. Het voertuig wordt getakeld. PV wordt opgesteld. 

27-12-2021

  • Verkeersongeval stoffelijke schade op Gremelsloweg te Maaseik om 0.57 uur. Een 20-jarige bestuurder verliest de controle over zijn voertuig en eindigt met zijn voertuig ondersteboven in de gracht. Als bij wonder geraakt betrokkene niet gekwetst. De omheining van een bedrijf werd wel meegenomen. Beide partijen hebben reeds hun gegevens uitgewisseld. Het voertuig wordt getakeld.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 12.41 uur. Een 43-jarige bestuurder uit Maaseik is met zijn vrachtwagen in aanrijding gekomen met een personenwagen welke uit de Nijverheidslaan voor hem in kwam gereden. De bestuurder van de personenwagen is verder gereden. Er wordt een regeling getroffen met de verzekering.