zondag 31 juli 2022

Draai eens een rondje...

29-07-2022

  • Heterdaad diefstal op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 14.00 uur. Een 46-jarige man gaat de winkel binnen en neemt er een elektrische fiets. Betrokkene fietst meerdere keren door de winkel uit om zo aan de achterzijde de winkel via een openstaande poort te verlaten. Een winkelverantwoordelijke ziet de feiten gebeuren en kan betrokkene tegenhouden met de gestolen fiets. Wij gaan over tot arrestatie. De man wordt berecht via snelrecht.
  • Verkeersongeval op Hoevenstraat te Maaseik om 16.09 uur. Aanrijding tussen twee voertuigen. Beide bestuurders en twee passagiers raken licht gewond. Er wordt verkeersregeling uitgevoerd. De voertuigen worden getakeld. PV wordt opgesteld.

31-07-2022

  • Opzettelijke slagen op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 2.42 uur. Melding dat er een vechtpartij bezig zou zijn. Ter plaatse op de parking ligt een bewusteloze man met een bebloed aangezicht op de grond. We vragen onmiddellijk een ambulance en mug ter plaatse. De man zou tussengekomen zijn bij een ruzie. Enkele personen die hierbij betrokken waren, worden geïdentificeerd. Betrokkene komt terug bij bewustzijn en wordt voor verzorging meegenomen naar het ziekenhuis. PV wordt opgesteld.
  • Moeilijkheden met een persoon op Diestersteenweg te Maaseik om 6.26 uur. Wij krijgen melding dat een persoon zichzelf wilt opblazen. Ter plaatse treffen wij een 30-jarige man aan die zich met een aangestoken sigaret naast de zuurstoftanks bevindt. Betrokkene is onder invloed. Wij beslissen hem mee te nemen omwille van het verstoren van de openbare rust. Betrokkene wordt ondergebracht in de doorgangscel. PV wordt opgesteld.