zaterdag 9 juli 2022

Hij heeft het vlaggen...

08-07-2022

  • Verkeersongeval stoffelijk op Kapelstraat te Dilsen-Stokkem om 16.30 uur. Een bestuurder heeft de carter van zijn voertuig stuk gereden door de wegenwerken op de Kapelstraat. Het voertuig werd getakeld. PV wordt opgesteld.
  • Dronkenschap in openbare plaats op Kloosterbempden te Maaseik om 17.28 uur. Er bevindt zich een dronken man langs de openbare weg. De ambulanciers wilden hem helpen, doch hier werd hij agressief tegen. Ter plaatse werd betrokkene geboeid en in de doorgangscel geplaatst ter ontnuchtering.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Nationaal Parklaan te Dilsen-Stokkem om 19.31 uur. Een 31-jarige bestuurder uit Hasselt heeft een vlaggenmast omver gereden. Wij onderwerpen betrokkene aan een ademtest, welke positief resulteert. Wij houden het rijbewijs voor 6 uur in. PV wordt opgesteld. 

09-07-2022

  • Opzettelijke beschadigingen op Diestersteenweg te Maaseik om 3.12 uur. Een paal van De Lijn werd scheef geduwd. Enkele jongeren namen te voet de vlucht. We hebben ze niet meer kunnen aantreffen. Een kunststofpaaltje werd beschadigd.