dinsdag 19 juli 2022

Stort je wereld in.. dan komt er plaats voor nieuwe dingen!

18-07-2022

  • Instorting op Bergeindestraat te Maaseik om 12.20 uur. Wij zien dat de voorgevel steeds meer en meer naar buiten komt en het dak kraakt, wij kijken in het gebouw en zien dat een gedeelte ingestort is. Brandweer ter plaatse. Weg werd volledig afgesloten.  Enkele minuten later zakt heel de schuur in elkaar, puin door de graafmachine van de stadsdiensten laten ruimen.
  • Brand op Molenweg te Dilsen om 15.20 uur. Brand begonnen buiten op het terras van een appartement. Ontruiming van het appartementsgebouw. Buren hebben massaal geblust en getracht het vuur klein te houden, brandweer snel ter plaatse en vuur geblust.

19-07-2022

  • Verkeersongeval/Sturen onder invloed/drugs/weerspannigheid op de Rijksweg te Dilsen om 02.00 uur. S.G. (26j) uit Maasmechelen is duidelijk onder invloed is van drank en drugs. Hij wordt weerspannig als de politie hem een ademtest wil afnemen. Uiteindelijk overgebracht naar de amigo ter ontnuchtering. Tijdens de doorzoeking van het voertuig worden diverse gebruiksattributen voor drugs aangetroffen. Takeling voertuig.