maandag 18 februari 2008

En dan die handjes de lucht in...

  • Schade door dieren op Molenweg te Maaseik, wanneer de politie ter plaatse aankomt is betrokken hond reeds gevangen door hondenvanger. Handelt over American Stafford, tijgerkleur. Deze heeft konijnenhok stuk gebeten en het konijn gedood.
  • Verkeersongeval op de Tismansweg te Maaseik om 17.14 uur. V.A. uit Maaseik verklaart boordsteen geraakt te hebben in bocht Dijkweg en heeft dan paaltje VMW (hydrant), brievenbus, omheining en klimop van een woning op de Tismansweg geramd. Intrekking rijbewijs na positieve controle.
  • Diefstal uit voertuig op Kasteelstraat te Maaseik tnv een Nederlander, GSM gestolen uit niet-afgesloten voertuig.
  • Vechtpartij op A Sauwenlaan te Dilsen, tijdens de karnavalstoet geraakt een in discussie. Doordat een derde, L.M. uit Dilsen, zich met de zaak bemoeit ontstaat er een handgemeen. De gemoederen geraken verhit en er onstaan wederzijdse slagen met verwondingen.
    De verdachte uit Maasmechelen gaat op het moment van de vaststellingen door het lint en de politie voert hem geboeid naar het commissariaat. Contact met parket, mag beschikken na verhoor.
  • Vechtpartij op Steenkuilstraat te Dilsen, betreft een vechtpartij in café "t Stedje" tussen enkele vrienden. Tijdens de vechtpartij is een ruit van een aangrenzend leegstaand pand gesneuveld. De gekende aanstokerhad de plaats reeds verlaten alvorens onze aankomst.
    Twee slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. Een politievrouw heeft eveneens een snijwonde opgelopen. Slachtoffer zal klacht komen neerleggen als hij terug bij zijn positieven is.
  • Verkeersongeval op Tugela tnv Stad Dilsen, na de stoet is de wagen van “De Wottelzekskes” uit Veldwezelt tegen de omheining van de parking gereden, gegevens genoteerd, zal geregeld worden.
  • Diefstal op Steenweg nr Nrt te Dilsen, ongeveer 900 liter petroleum gestolen uit een bovengrondse opslagtank. Daders klimmen over omheiningspoort nabij opslagtank, schroefdop is verwijderd.