donderdag 7 februari 2008

GELEEN(d) en niet meer teruggegeven.

  • Verkeersongeval vlucht op Gashuisveld te Maaseik, onbekende heeft tegen verlichtingspaal gereden.
  • Diefstal op Gremelsoweg te Maaseik tnv Jumping Jet, onbekenden hebben zich toegang tot het terrein verschaft door een ijzeren afsluitingshek los te schroeven. Vervolgens werd een lichte aanhangwagen van het terrein ontvreemd.
  • Aantreffen gestolen bromfiets op Gremelsloweg, de 16-jarige G.K. uit Geleen(Nl) bestuurt een bromfiets op de Gremelsloweg. Hij vervoert de 14-jarige L.R. eveneens uit Geleen. Beiden zijn geen drager van een valhelm. In eerste instantie verklaart G.K. dat de bromfiets eigendom is van zijn moeder.... blijkt echter gisterenavond 06/02 omstreeks 23:15 uur gestolen te Geleen. Politie Geleen zal benadeelde contacteren.
  • Winkeldiefstal op de B Philipslaan tnv GB, A.L. uit Maaseik wordt betrapt bij het stelen van wat voedingsmiddelen en Make-up.
  • Vandalisme op Spileind te Dilsen. 2 ruiten van de schoolcontainers werden ingegooid, de containers zijn niet meer in gebruik en zijn klaar voor afbraak.
  • Aantreffen gestolen voertuig, tijdens een baancontrole op de Rijksweg te Dilsen worden vier personen en hun voertuig, Ford Fiesta, gecontroleerd. Ze kunnen geen enkele identificatie van het voertuig tonen. De vier personen hebben ook geen enkel identiteitsbewijs bij. het betreft S.R., K.D., H.A. en P.K., allen uit Geleen. Eén persoon heeft twee verboden wapens bij zich, een andere persoon één en een derde heeft een zakje cannabis bij. Het voertuig werd bij een autohandelaar gestolen te Geleen, Nederland. Het voertuig wordt in beslag genomen. De verdachten zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter.