zaterdag 2 februari 2008

Incasso.

  • Slagen en verwondingen op Bosstraat te Maaseik tnv een inwoner uit Maasmechelen, hij komt een bekende uit Maaseik op straat tegen. Deze vraagt hem om geld voor een GSM die hij 3 jaar geleden aan het slachtoffer heeft verkocht. Slachtoffer zegt geen geld te hebben en loopt ZEEMAN binnen. Hier belt hij de politie. Verdachte ziet dit en slaat slachtoffer vol op de neus.
  • Verkeersongeval op de Borreshoefstraat te Dilsen om 14.30 uur, T.M. uit Maaseik rijdt over de Borreshoefstraat en wilt de Vlessersweg oversteken in de richting van de Rijksweg. Op het kruispunt wordt hij aangereden door O.A. uit Maasmechelen die geen voorrang geeft.
  • Verkeersongeval op de Kantonsweg te Dilsen om 22.30 uur, V.W. uit Dilsen zit achterop de brommer bij M.B. en komt om ongekende reden ten val, MB heeft dit gezien maar heeft geen idee wat de oorzaak is. Hij heeft wel gezien dat bij het neerkomen op de grond de valhelm van het hoofd van V.W. is gevlogen. V.W. wordt met zware hoofdverwondingen overgebracht naar het ziekenhuis te Genk.