zondag 10 februari 2008

Shit Happens!

  • Diefstal uit voertuig op de Oude Baan te Maaseik, uit de vrachtwagen van de firma Heynickx werden 12 paletjes bier gestolen.
  • Vandalisme op Wilgenlaan te Maaseik, verkeersbord beetje schuin geduwd. Kastje van Infrax beschadigd.
  • Drugs/rijden onder invloed op Prinsenhoflaan te Maaseik, V.J. uit Maaseik is onder invloed van drugs, ten burele wordt een drugtest afgenomen met een positieve uitslag. Zijn passagier H.M. werd afgelopen nacht ook reeds gecontroleerd en wordt ook nu weer in bezit getroffen van cannabis.
  • Vandalisme op B Claessensstr te Maaseik tnv een bewoner uit Kinrooi, banden stukgestoken en voertuig bekrast.
  • Rioleringsproblemen op Europalaan/Kantonsweg te Dilsen, ter plaatse treffen wij enkele riooldeksels aan, gelegen op privé-domein. Uitwerpselen komen uit het riooldeksel. Ongeveer een emmer vol, ligt ter hoogte van de riooldeksel. Wij nemen telefonisch contact met de syndicus en lichten deze in dringend de situatie te komen nazien en maatregelen te treffen. Er wordt gevraagd of wij geen maatregelen kunnen treffen. Wij leggen syndicus uit dat het hier privé-domein betreft en dat zij zelf het nodige dienen te doen. Syndicus begrijpt dit en zal heden middag nog de situatie komen verifiëren.