woensdag 5 maart 2008

Bij politiezone GAOZ is het geen CHAOS!! Thumbs Up.

  • Diefstal bromfiets op de Rueelstraat te Maaseik.
  • Aantreffen geseind persoon door PZ Gaoz, hebben Z.N. uit Maaseik aangehouden, recherche Maasland heeft hem uitgehaald om te verhoren inzake enkele dossiers, voorgeleid bij onderzoeksrechter, aangehouden. Special thanks for PZ Genk-As-Opglabbeek-Zutendaal.
  • Diefstal voertuig op Maastrichtersteenweg te Maaseik, een Renault Scenic wordt gestolen aan de achterzijde van de garage.
  • Verkeersongeval op de Veldsteeg te Maaseik, motorrijder L.J. uit Maaseik rijdt tegen paard en komt ten val.



ROTONDE


Door de aanpassingswerken op het kruispunt Boslaan/Broekhofstraat/Vlessersweg te Dilsen-Stokkem is het in de toekomst niet meer mogelijk om vanuit de Broekhofstraat in de richting van Genk of de Vlessersweg in te rijden. De bestuurders die toch in de richting van Genk of via de Vlessersweg in de richting van Dilsen centrum willen rijden dienen dan via de nieuwe rotonde op de Rijksweg om te keren. Op de Boslaan zelf is er een dubbele witte doorlopende streep welke het overschrijden verbied. Voor het verkeer welke vanuit de Vlessersweg komt is het ook niet meer mogelijk om de Broekhofstraat in te rijden. Dit verkeer kan pas omkeren ter hoogte van de Nijverheidslaan. De politie van zone Maasland zal hierop toezicht houden en de overtreders verbaliseren.